Menu
EUR
NIEUW... BENT Zipshades

NIEUW... BENT Zipshades

Door: Peter Ogterop Reacties: 0

BENT Zipshades zijn vrolijke driehoekige schaduw-/ windoeken van 250x250x250cm met aan iedere zijde een rits. Je bevestigt ze eenvoudig met een adapter (voorzien van pees en/ of klittenband) aan de rails van je camper of caravan.

BENT Zipshades voor de camper of caravan

Voor kamperen met camper of caravan of vrijstaand in de natuur

Ideaal voor op de camping, de camper of caravan, op het strand, in de tuin, op festivals of tijdens het relaxen. Veelzijdige opstellingsmogelijkheden en variabele aanpassingsmogelijkheden bij weersveranderingen. 

Deze schaduwdoeken met rits beschermen tegen de zon, de regen en wind. Ze zijn eenvoudig erop en eraf te risten, zodat ze afhankelijk van de stand van de zon of wind, altijd beschermigen bieden.

 

BENT is afgeleid van Berber en Tent; voor de moderne nomaden. Ze zijn geïnteresseerd in mensen en culturen op alle continenten en wisselen graag ervaringen uit en delen dingen. Ze genieten van ontspanning tussendoor of aan het eind van de dag, waar ook ter wereld.

Deze moderne Zipshades schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en wereldse designs. 

Daarom heeft BENT de productcategorieën ingedeeld in 4 heerlijke wereldse hotspots: Nieuw Zeeland, Azië, Africa en Caribbean.

 

 

Je kunt oneindig veel BENT schaduwdoeken aan elkaar koppelen. Creëer zo je eigen schaduwdoek, partytent of windscherm. Combineer verschillende kleuren en designs voor een speels en vrolijk geheel; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Shop nu in onze webshop!

BENT zet zich bewust in voor ecologische duurzaamheid en vermijdt het gebruik van milieuonvriendelijke perfluorkoolstoffen (PFC's) in waterafstotende coatings.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!